top of page

TOTS AMB L'AINA

L'Aina té 7 anys i té leucèmia.

TOTS AMB L'AINA som un grup de voluntaris, amics de l'Aina i de la seva família.

La nostra lluita vol promoure donacions de sang, imprescindibles pel tractament dels pacients amb  leucèmia.

Treballem amb l'objectiu de recaptar diners i així col·laborar en la investigació del Grup de Recerca de la Vall d'Hebron pel Càncer de la Infància i de l'Adolescència i per aconseguir el màxim benestar dels nens ingressats a la planta d'oncologia pediàtrica.

Els diners obtinguts en les nostres activitats es destinen íntegrament a la lluita contra el càncer infantil.

Des de l'AE Handbol Les Franqueses, ens volem involucrar en la campanya Tots amb l'Aina. La nostra petita que està lluitant per guanyar el partit més difícil.​

TOTS LLUITEM AMB TU!! MOLTA FORÇA AINA!!

PROPERES ACTIVITATS "TOTS AMB L'AINA"

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Icono social Instagram
JA TENIM EL VÍDEO PER L'AINA! 
MOLTS ÀNIMS!!

La família de l'handbol de Les Franqueses ha aquest vídeo tant especial per donar força a la nostra Aina. A part dels equips del club hi han participat amics de la Selecció Espanyola com en Carlos Viver i la Carmen Martín, amics del BM Granollers com l'Antonio Rama i en David Resina... I em rebut vídeo des de Rumania i Bosnia.

Molta força Aina! T'esperem tots al pavelló perquè ens vinguis a veure!!

ACTIVITATS A L'ESCOLA CAMINS

L'escola camins es va omplir de valors i solidaritat fent una gran festa i un gran espectacle. Moltes gràcies per la tot el que heu fet!

GRANOLLERS CUP 2018

Durant la Granollers CUP que es disputa entre els dies 27 de juny i 1 de juliol, "Tots amb l'Aina" estarà present amb la seva parada solidària on podeu comprar els diferents productes que ens ofereixen!

Aquesta paradeta solidària estarà al pavelló de Les Franqueses on hi haurà una activitat contínua de partits durant la competició amb equips de pràcticament totes les categories.

EL BUFF SOLIDARI "TOTS AMB L'AINA"

Ja podeu comprar el Buff de "Tots amb l'Aina" per només 5€. Les nostres benjamines ja el tenen! El podeu encarregar a: raquel_marc2002@hotmail.com 

Recordeu que tots els ingressos van destinats a la lluita contra el càncer infantil. Tota ajuda és bona!

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page