top of page
  • Foto del escritorAEHLF

SANTI TOMÁS TORNA A LES PISTES!

Santi Tomás va guanyar les eleccions a la presidència del club el passat mes d'agost, essent un dels presidents més joves de Catalunya. Des d'aquell moment, va decidir deixar de fer de jugador del sènior, on exercia com a capità i les tasques que tenia en el club com a entrenador i coordinador.

Després d'uns mesos, Tomás ha vist que necessitava el contacte amb les pistes per seguir gaudint de l'esport que més li agrada. D'aquesta manera, després de parlar-ho amb l'Óscar Ramírez, entrenador del sènior maculí amb qui ja havia treballat la temporada passada, Santi Tomás tornarà a jugar a l'handbol.


En algunes ocasions s'ha vist a entrenadors exercint també de jugadors, cosa que ja ha passat en el nostre club. Però és menys habitual, o pràcticament no s'ha vist mai, a un president d'un club fent també de jugador.


D'aquesta manera, Tomás s'incorporarà als entrenaments de l'equip a la propera setmana esperant que s'aixequin les restriccions per poder jugar els partits i ajudar a l'equip en el seu objectiu de pujar a Lliga Catalana.


Molta sort Santi en aquesta nova etapa! Tenim moltes ganes de veure't jugar!

157 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page