• AEHLF

SANTI TOMÁS TORNA A LES PISTES!

Santi Tomás va guanyar les eleccions a la presidència del club el passat mes d'agost, essent un dels presidents més joves de Catalunya. Des d'aquell moment, va decidir deixar de fer de jugador del sènior, on exercia com a capità i les tasques que tenia en el club com a entrenador i coordinador.

Després d'uns mesos, Tomás ha vist que necessitava el contacte amb les pistes per seguir gaudint de l'esport que més li agrada. D'aquesta manera, després de parlar-ho amb l'Óscar Ramírez, entrenador del sènior maculí amb qui ja havia treballat la temporada passada, Santi Tomás tornarà a jugar a l'handbol.


En algunes ocasions s'ha vist a entrenadors exercint també de jugadors, cosa que ja ha passat en el nostre club. Però és menys habitual, o pràcticament no s'ha vist mai, a un president d'un club fent també de jugador.


D'aquesta manera, Tomás s'incorporarà als entrenaments de l'equip a la propera setmana esperant que s'aixequin les restriccions per poder jugar els partits i ajudar a l'equip en el seu objectiu de pujar a Lliga Catalana.


Molta sort Santi en aquesta nova etapa! Tenim moltes ganes de veure't jugar!

145 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959