top of page
  • Foto del escritorAEHLF

SANTI TOMÁS, NOU PRESIDENT DEL CLUB

A principis de juliol es va tornar a activar el procés electoral que el club havia iniciat a finals de març i va quedar aturat pel confinament. Durant aquestes setmanes, hi ha hagut temps per presentar les candidatures per dirigir el club i finalment només se n'ha presentat una, encapçalada per en Santi Tomás.

Santi Tomás, nou president de l'AEH Les Franqueses.

Un cop els socis han votat, la candidatura del Santi ha quedat com a guanyadora i agafarà el relleu d'en José Ramírez que ha estat el president de l'AEH Les Franqueses en les dues últimes temporades.


Tomás porta tota la vida al club, jugant des de petit a l'escoleta del club fins a arribar a ser al sènior, on ha arribat a ser el capità. També ha estat entrenador de diferents equips de la base i en les últimes temporades ha fet de coordinador de l'AEH Les Franqueses.

Tomás amb el cadet Negre durant la Granollers Cup 2019.

D'aquesta manera, en Santi passa a ser un dels presidents més joves dels clubs catalans, ja que és de l'any 1992. A la junta directiva l'acompanyaran en Rafael Rosario com a vicepresident, que ja va estar dirigint el club durant 12 anys, en Miguel Reloid com a tesorer, feina que porta exercint des de fa 14 temporades, en Miquel Oller com a secretari que entra a la directiva del club i Moisés Blanxart i en Gregorio Cortés "Goyo" com a vocals. 


Ara només queda desitjar tota la sort a la nova junta i esperar que tot torni a engegar per poder començar el nou projecte.

436 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page