top of page
  • Foto del escritorAEHLF

SÈNIOR MASCULÍ: OBJECTIU, L'ASCENS!

El sènior masculí està tenint un any força irregular a Primera Catalana. La temporada passada, l'equip de Pol Llopart, es va quedar a les portes de les fases d'ascens a Lliga Catalana després d'una gran segona volta on va encadenar 10 victòries consecutives.

Aquesta temporada l'equip s'ha reforçat amb diverses cares noves per pal·liar les baixes importants que ha patit sobretot a nivell defensiu. De totes maneres, des de principis de temporada s'ha marcat un objectiu molt clar, aconseguir l'ascens a Lliga Catalana.

La competició a Primera Catalana està essent molt ajustada amb un Molins de Rei que sembla intractable i tot un seguit d'equip que estan molt a prop en la classificació, ja que entre el 3r i el 8è lloc només hi ha 4 punts de diferència. En aquest grup és on es troba el sènior que ha aconseguit 4 victòries, 2 empats i 4 derrotes en 10 partits situant-se en la setena posició.

De cara al 2019, l'equip es mostra confiat i és conscient que encara queden molts partits per jugar i molts punts per disputar mentre tots els jugadors tenen ben clar que volen aconseguir l'ascens!

132 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page