top of page
  • Foto del escritorAEHLF

SÈNIOR FEMENÍ B: NOU EQUIP DEL CLUB!

Avui us presentem una gran notícia per l'handbol femení, i és que la temporada que ve comptarem amb un segon equip sènior femení!


El nou sènior B estarà format bàsicament pel bloc del juvenil que aquest any estava jugant a Lliga Catalana, la màxima categoria de Catalunya. Precisament, l'entrenador que les portarà serà en Miquel Corbinos, que era l'encarregat de dirigir l'equip juvenil. Cal dir que en aquesta aventura l'acompanyarà en Joel Montava, el qual també va estar vinculat a la categoria juvenil la temporada passada. 

L'objectiu ja està aconseguit i és el de mantenir el bloc de jugadores juvenils que tant bons resultats ens ha donat aquest any i juntament amb alguna nova jugadora poder formar un bloc competitiu per poder plantar cara a tots els rivals que ens anem trobant durant la lliga. 


L'equip competirà a la categoria de Segona Catalana. El nombre de jugadores serà llarg, ja que sempre és bo tenir una plantilla amplia per possibles adversitats que vagin succeint.


Aquestes jugadores també tindran l'oportunitat de doblar amb el sènior de Lliga Catalana, ja sigui aquesta temporada o en les properes. No hem d'oblidar que són les futures jugadores del primer equip, però primer han d'agafar experiència en la categoria sènior. 


El club ja fa anys que està apostant per les noies. Tant és així que portem uns quants anys omplint totes les categories femenines des de prebenjamí fins a sènior amb, a part de l'equip màster femení que ha començat a entrenar a aquest any.

La progressió en el nombre de jugadores ha estat constant en les últimes temporades en el club, ja que a l'any 2016 en tenia 42, el 2017 va pujar a 56 jugadores, el 2018 n'hi havia 76 i la temporada passada ja arribaven a la xifra de 84 noies, xifra que es vol superar en la temporada 2020-21. I com no podia ser d'una altra manera, el club s'ha adherit al Pla de d'Igualtat de la Federació Catalana d'Handbol, aportant clarament per potenciar l'handbol femení. 


Ara només queda esperar que puguem tornar a les pistes per poder gaudir del nostre esport i d'aquest nou equip que donarà molta guerra a Segona Catalana!

174 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page