top of page
  • Foto del escritorAEHLF

SÈNIOR B: UN NOU PROJECTE PEL CLUB

Diuen que tota historia té un inici, doncs així és, ja que aquesta temporada iniciem camí amb un sènior B molt jove i amb moltes ganes d'aprendre! D'aquesta manera, el club tindrà un segon equip del sènior masculí que permetrà donar continuïtat als jugadors que venen del juvenil.

En Miquel Corbinos i en Dani Pérez seran els responsables de l'equip. Els dos entrenadors compaginaran aquest projecte amb el juvenil i cadet femení, equips que on ja estaven entrenant en la temporada passada. L'objectiu inicial serà intentar adaptar els jugadors a la categoria al més aviat possible, ja que la majoria de la plantilla serà de juvenils de segon any i sèniors de primer any. Tot i això, l'equip també comptarà amb la presencia d'algun jugador més veterà per ajudar-los en aquest procés.


A partir d'aquí, aquest nou projecte busca que els jugadors aprenguin i gaudeixin del nostre esport i puguin tenir un pont entre el primer equip i el juvenil, ja que molts cops el salt és força complicat.


Com a tot equip nou, el sènior masculí jugarà a la categoria de 4a catalana i el seu debut serà el cap de setmana del 6 d'octubre contra el segon equips del Sant Andreu de la Barca. Esperem poder gaudir de la categoria, però sobretot aprendre per poder créixer com a jugadors!


Iniciem un nou projecte! Molta sort a tots!

164 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page