top of page
  • Foto del escritorAEHLF

RECEPCIÓ A L'AJUNTAMENT DELS EQUIPS CAMPIONS!

Com cada any en aquestes dates, l'Ajuntament de Les Franqueses obre les portes als equips de la ciutat que han guanyat algun títol durant la temporada. En el cas de l'handbol, la recepció serà el proper dimarts 16 de juliol a partir de les 19:15.


El nostre club ha aconseguit diversos títols oficials on han tingut molta importància els equips de la base. Us els resumim a continuació:

INFANTIL FEMENÍ: CAMPIÓ PARTILLE CUP "B"

Després d'estar tota la temporada competint a Lliga Catalana, una competició molt dura tenint en compte que l'equip és majoritàriament de primer any, el premi ha arribat al juliol, on les infantils han guanyat el playoff B de la Partille Cup.ALEVÍ FEMENÍ: CAMPIÓ LLIGA, COPA I FINAL TERRITORIAL

Excepcional temporada de les alevines que són tricampiones. Tot i ser un equip de primer any amb tres benjamines, han demostrat que no tenen sostre, guanyant la Lliga i la Copa contra equips físicament molt superiors i proclamant-se campiones territorals.


BENJAMÍ MASCULÍ VERD: CAMPIÓ DE COPA

Els benjamins han fet una enorme temporada, quedant com a segons de la Lliga després de perdre només un partit i empatar-ne tres. En el cas de la Copa, una competició que ha estat molt exigent i igualada, els nostres jugadors han aconseguit el títol guanyant a La Roca, Granollers i empatant contra el Vilamajor.


BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE: CAMPIÓ DE LLIGA

La temporada del benjamí negre, un equip de primer any, ha estat per emmarcar. Els jugadors s'han proclamat campions de Lliga sense perdre cap partit, en una competició on La Llagosta ha estat l'equip que més els hi ha costat superar.PREBENJAMÍ VERD: CAMPIÓ DE COPA

El prebenjamí verd ha fet una gran temporada acabant la Lliga en tercera posició. Pel que fa a la Copa, ha estat molt disputada entre els nostres jugadors, el Sant Esteve i el Granollers, però finalment els prebenjamins es van emportar el títol amb 3 victòries i un empat!


PREBENJAMÍ NEGRE: CAMPIÓ DE COPA 

El benjamí negre ha anat de menys a més durant la temporada, ja que al ser els més petits de la categoria, els hi costava més enfrontar-se als equips rivals. Tot i això, un cop acabada la Lliga, l'equip ha aconseguit la Copa guanyant tots els partits!
Dimarts que ve a les 19:15, els nostres equips estaran a l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès on els rebran per felicitar-los per la temporada feta. Moltes felicitats a tots!

59 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page