top of page
  • Foto del escritorAEHLF

PREMI FCH, UN GRAN RECONEIXEMENT!

El club ha rebut una gran notícia! La junta directiva de la Federació Catalana d'Handbol, ens ha atorgat un premi! Concretament, el Premi FCH "per la tasca de la promoció de l'handbol".

D'aquesta manera l'AEH Les Franqueses participarà a la Festa de l'Handbol 2019 que es celebrarà el proper 11 d'octubre a Amposta, el dia abans de celebrar el XII Torneig Joan Bufí de minihandbol que es disputarà a Les Franqueses.

En els últims anys, el club ha destacat amb una aposta molt forta de la base, podent comptar amb més d'una vintena d'equips en les darreres temporades, omplint totes les categories tant en la vessant masculina com femenina. Això ens ha portat a ser el tercer club de Catalunya en volum de jugadors, i el desè d'Espanya. A més a més estem molt content de tenir l'equip APADIS a Les Franqueses, un equips que ens demostra cada temporada quins són els valors del nostre esport.

Enguany el club celebra el seu 60è aniversari, i estem molt contents de rebre aquest reconeixement coincidint en aquesta temporada. No queda cap dubte de que no deixarem de treballar per seguir millorant en la promoció i millora de l'handbol.


Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible!


AEH LES FRANQUESES

61 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page