top of page
  • Foto del escritorAEHLF

PREBENJAMÍ VERD: UN EQUIP QUE PUJA AMB FORÇA

La Natàlia Masip ens ha fet aquest resum del seu equip, en el que és el seu debut com a entrenadora:


Aquest és el meu primer any com a entrenadora i he de dir que al principi em semblava un repte molt difícil, però també que els nens m'ho han posat molt fàcil.

Els primers entrenaments tots estàvem molt nerviosos, ja que per dir-ho d'una manera, començàvem de zero. Però poc a poc, a cada entrenament i als partits em sentia més segura i tranquil·la, i la relació amb els nens era més propera, cosa que va facilitar que els jugadors tinguessin un bon principi de temporada amb moltes victòries.


Hem anat treballant i millorant i els nens s'han adaptat molt bé a la meva dinàmica de joc, sempre amb molta actitud i ganes d'aprendre i millorar. El nadal passat, quan ja portàvem uns mesos vaig sentir que érem un equip, una pinya. I a mesura que anaven passant els mesos la relació entre tots es va anar fent més forta.

Tant a nivell individual com d'equip tots han millorat força, cosa que ha quedat plasmada durant la lliga, però sobretot en el darrer torneig a Granollers que malgrat perdre la semifinal van fer-ho molt bé demostrant que són uns autèntics campions!Ara, un cop acabada la lliga com a tercer classificat, hem començat la copa on els nens seguiran demostrant tot el que han après.

29 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page