top of page
  • Foto del escritorAEHLF

PATROCINADORS: KITMON

Avui us presentem Kitmon, un dels nostres patrocinadors. La jove empresa de distribució i disseny d'equipament esportiu de Sant Esteve de Palautordera, ja fa un parell d'anys que és patrocinador de l'AEH Les Franqueses i estan molt satisfets amb aquesta relació.


En Josep Maria Pou, el seu president, ha rebut una samarreta del club com a obsequi i li hem fet unes preguntes curtes per poder-lo conèixer més a fons.

Què significa per tu l'AEH Les Franqueses?

Primer de tot felicitar-los per aquest esforç de cara a l'esport que fan, concretament parlant de l'handbol. Estem parlant de molta canalla que està practicant aquest esport. A partir d'aquí només agrair l'esforç als professionals, formadors, entrenadors... que estan dins del club i a totes les famílies que hi participen.


Quina relació tens tu amb el club?

La meva relació és totalment professional. El que puc dir és agrair la confiança que tenen en Kitmon com a fabricant que som, ja sigui per la proximitat, per la qualitat o pel servei que els hi estem donant. Res més, agrair com a Kitmon aquest esforç i la confiança que ens donen.

Com veus en general l'esport català, i sobretot el femení?

L'handbol català està pujant. El masculí és indiscutible, no només a Catalunya, sinó a Espanya i a Europa hi ha molts jugadors que venen d'aquí. Pel que fa al femení, poc a poc, tot i que costa, està augmentant i cada cop hi ha més promeses. En general, crec que s'està treballant bé i que arribaran els resultats.


Des del club volem agrair a Kitmon l'esforç que fa per patrocinar-nos. No dubteu en visitar la seva web: www.kitmon.com.

56 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page