top of page
  • Foto del escritorAEHLF

PATROCINADORS: CENTRE MÈDIC LES FRANQUESES

Actualizado: 19 feb 2020

El Centre Mèdic Les Franqueses porta una llarga relació de patrocini del club, concretament vuit anys. Avui coneixerem el seu director, en Romà Cutrina, que a través d'unes preguntes ens explicarà la seva relació amb l'handbol de Les Franqueses.


Què significa per a tu l'AEH Les Franqueses?

Bona pregunta. Penso que més enllà del que és l'handbol, per a mi significa una identificació de gent molt vàlida i amb gran iniciativa per a l'esport del municipi i lògicament amb el foment de l'esport i de l'handbol. Jo ho identifico com a una aposta per a l'esport del poble, amb una bona estructura i gent molt vàlida.

Quina és la teva relació per a què siguis patrocinador del club?

La meva relació va més enllà del vincle personal. Penso que hi ha una relació important d'aquest club amb el punt de vista de la salut. Jo em dedico als negocis del món de la salut, des del punt de vista mèdic, d'organització, revisions mèdiques... i des de ja fa uns anys, hi ha una entesa molt bona. Des d'aquest punt de vista, la relació és total.


Com veus l'handbol català, i sobretot el femení?

La veritat és que, tot i venir del món del bàsquet, puc seguir l'actualitat de l'handbol a través d'una neboda que el practica, a més a més a Les Franqueses. Pel que sé, es treballa bé a la base i es potencia molt, i és una disciplina que cada vegada està més a mà. Per la qual cosa, des d'aquí desitjo que tot això continui creixent.

54 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page