top of page
  • Foto del escritorAEHLF

OFICIAL: PER SETMANA SANTA, PAVELLÓ NOU!

Per fi es compleix una reivindicació històrica del club, i és que ja és oficial que l'AEH Les Franqueses, juntament amb d'altres esports, podran gaudir d'una nova instal·lació per poder fer créixer l'handbol i poder millorar els entrenaments dels més de 20 equips que té el club.


Imatge virtual de la nova pista.

Coincidint amb el futur desenvolupament del pla parcial del sector R a Corró d’Avall, entre l'avinguda de la Sagrera, el carrer Joan Maragall i el camí de la carena, a l’entorn de Can Garriga, l’Ajuntament de les Franqueses preveu que la construcció estarà finalitzada coincidint amb la Setmana Santa. D'aquesta manera es solucionaran els problemes d’espai que, cada vegada més, pateix l’actual pavelló de la zona esportiva que cada temporada està més saturat.


La nova instal·lació tindrà un espai d’uns 4.000 metres quadrats entre la carretera de Cànoves i el cementiri de Corró d’Avall i permetrà diversificar els més de 700 esportistes que setmanalment passen pel pavelló municipal i pel nou espai Can Prat, que només compte amb una pista de dimensions reduïdes.


Es preveu que passada la Setmana Santa ja es podran començar als entrenaments, cosa que esperem amb moltes ganes. Des del club estem molt contents de rebre aquesta notícia ja que això ens permetrà seguir creixent i millorant amb l'esport que tant ens agrada. Més endavant, estareu tots convidats a la inauguració!

257 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page