top of page
  • Foto del escritorAEHLF

LES SELECCIONS DEMANOENMANO A LES FRANQUESES

Actualizado: 15 nov 2019

El dissabte 30 de novembre a la tarda, al pavelló municipal de Les Franqueses, hi tindran lloc els entrenaments de les seleccions de Demanoenmano. Això vol dir que a partir de les 4 de la tarda, l'handbol, els valors i l'amistat es conjugaran entre aquests jugadors que viuen el nostre esport d'una forma tant especial.


El projecte de les seleccions de Demanoenmano va engegar la temporada passada creant una categoria masculina i una femenina. Degut al gran èxit viscut, aquest cap de setmana engega de nou el projecte realitzant els primers entrenaments a les instal·lacions de Les Franqueses.

Foto dels entrenaments de la selecció masculina de Demanoenmano de la passada temporada.

L'any passat, les convocatòries eren tancades i quatre dels nostres jugador de l'equip APADIS i van formar part. Concretament hi van participar la Judith Leal i la Elisabet Valero per la part femenina, i el Francisco Navarro i l'Adrián Gil per la part masculina. Tot i això, degut al gran nombre d'inscripcions que hi ha hagut en aquesta nova temporada, aquest primer entrenament serà obert, la qual cosa serà molt més enriquidor per a tots els esportistes.


Aquests entrenaments tenen com a objectius millorar diferents aspectes dels esportistes de la Competició de DMEM que es detallen a continuació:


- Tecnificació dels i les esportistes. - Qualitat de la tècnica i la tàctica de l'handbol. - Visibilització dels i les esportistes. - Promoció de la branca femenina de Demanoenmano.


Foto d'equip entre el BM Granollers i l'APADIS de Les Franqueses.

D'aquesta manera, a la zona esportiva de Corró d'Avall, tindran lloc aquests entrenaments. La selecció femenina ho farà de 16:30 a 18:00 mentre que la selecció masculina ho farà tot seguit, de 18:30 a 20:00.


A partir d'aquí, només queda desitjar a tots els esportistes que gaudeixin d'una gran jornada d'handbol i felicitar a tot l'equip de Demanoenmano per la feina que fan fomentant l'esport per a tots aquests cracks.

73 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page