top of page
  • Foto del escritorAEHLF

La Júlia i la Lucía, als Campionats d'Espanya amb la Selecció!

El passat mes de desembre es van fer públiques les convocatòries pels CESA, els Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, on la Júlia Gómez i la Lucía Valencia hi participaran formant part de la Selecció Catalana!


Des de la temporada passada, les dues jugadores de l'infantil femení, ja van estar disputant els entrenaments amb la selecció territorial de Barcelona Nord, una preselecció que va acabar donant el premi a la Júlia i la Lucía permetent-les participar en la Granollers Cup amb la Selecció Catalana amb la qual es van proclamar campiones!


Les convocatòries han anat seguint en aquesta temporada on cal destacar que fins a l'últim moment hi havia 4 jugadores de l'infantil femení que estaven entrenant amb la selecció. Finalment, però, la Carla Gutiérrez i la Irene Aro, no han estat convocades per aquest esdeveniment. Cal felicitar-les també pel gran esforç que han fet per formar part del combinat català i disputar el campionat estatal.


D'aquesta manera, la Júlia i la Lucía van agafar ahir l'autobús amb la resta de l'equip de la selecció catalana amb direcció a Cantàbria. Els CESA 2020 es disputaran entre els dies 2 i 9 de gener i el primer partit el disputaran avui a les 15:30 contra Galícia.


Des del club volem felicitar-les i no deixarem de seguir-les per i animar-les perquè arribin al més lluny possible!


Moltes felicitats i a per totes noies!

106 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page