top of page
  • Foto del escritorAEHLF

LA JÚLIA GÓMEZ, ADMESA A AL BLUME!

Actualizado: 4 ago 2020

La Júlia Gómez, jugadora del club que la temporada que ve formarà part de l'equip cadet, ha estat admesa al prestigiós institut Joaquim La Blume. Aquest institut públic, situat en el complex del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat, busca la compatibilitat de l’activitat acadèmica amb la tecnificació esportiva dels nois i noies en edat escolar, concretament entre 3r de la ESO i 2n de Batxillerat.


En el centre, hi ha esportistes de totes les comarques de Catalunya i procedents de tot l'estat, que busquen la màxima tecnificació en el seu esport.

Foto: Federació Catalana d'Handbol

D'aquesta manera, la Júlia estarà a Esplugues durant la setmana, entrenant i estudiant, i els divendres entrenarà amb el seu equip cadet de Les Franqueses, amb el qual també farà els partits del cap de setmana.

En l'últim any, la Júlia ha quedat tercera de Catalunya amb l'equip infantil Verd, posició que haguessin pogut millorar si no hagués estat per la crisis del COVID-19, ja que és una de les millors generacions del club. També va quedar subcampiona d'Espanya amb la selecció Catalana en els CESA que es van disputar a Cantàbria i on va contribuir amb 7 gols i va estar acompanyada per la seva companya d'equip, la Lucía Valencia.


Des del club, volem felicitar-la per aquest gran èxit i desitjar-li que li vagi molt bé aquesta experiència, tenint en compte que podrà seguir gaudint de l'handbol i de les seves companyes en la temporada que ve, amb el gran equip cadet que hi haurà.

464 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page