top of page
  • Foto del escritorAEHLF

L'INFANTIL FEMENÍ, SOTSCAMPIÓ DE CATALUNYA!

Descomunal temporada de l'infantil femení que s'ha proclamat sotscampió de Catalunya després d'haver perdut la final contra el Granollers (derrota 29 a 21 al partit d'anada i 17 a 22 al partit de tornada). Les jugadores de Joel Montava i Óscar Grau han culminat una gran temporada en segon lloc després de d'arribar a la final sense perdre cap partit en tota la fase final.

Per arribar fins aquí, l'equip va haver de superar al BCN Sants a vuitens de final, on va guanyar els dos partits per 23 a 26 i 22 a 13. A quarts de final va guanyar també els dos partits contra el Martorell per 20 a 30 i 29 a 16, la qual cosa ja els donava accés als sectors d'Espanya com a un dels 4 millors equips de Catalunya. Però l'equip no en va tenir prou i també va guanyar els dos partits de les semifinals contra el Sant Joan Despí per 30 a 21 i 24 a 28.


Moltes felicitats per la feina que heu fet! Sou un orgull i l'any que ve tornareu a lluitar pel campionat! I ara toca el gran premi que és disputar els sectors del Campionat d'Espanya! A per totes noies!

91 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page