top of page
  • Foto del escritorAEHLF

L'ALEVÍ FEMENÍ, 4T DE CATALUNYA

Actualizado: 24 jun 2018


Després d'unes últimes jornades molt intenses i amb una remuntada final per entrar al TOP-4, l'aleví femení ha anat aquest cap de setmana a disputar la fase final del campionat de Catalunya a les instal·lacions del Gavà.


Les vallesanes s'havien classificat juntament amb La Roca, el Granollers i el Gavà per disputar el TOP-4.


Dissabte 7 les nostres noies van jugar la semifinal contra La Roca, l'únic equip que no havia perdut cap partit en tota la temporada. El partit va ser molt vibrant i es va resoldre per petits detalls. Les alevines van caure per un ajustat 9-7 perdent dues parts, guanyant-ne una i empatant la quarta. Tot i no arribar a la final, cal destacar l'actitud i les ganes de les noies que ho van donar tot.


El diumenge les nostres noies van disputar el partit pel 3r i 4t lloc contra les locals. El partit va ser molt complicat per les alevines ja que el Gavà es va mostrar superior guanyant les 4 parts deixant el resultat en 12-4. Cal destacar la classificació final on es va imposar el Granollers davant de La Roca proclamant-se campió de Catalunya.


La gran millora i progressió d'aquestes noies ha permès a l'equip quedar 4t de Catalunya, una gran fita per un equip amb molt de futur.


Moltes felicitats per tot el que heu fet!

5 visualizaciones0 comentarios

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page