top of page
  • Foto del escritorAEHLF

JUVENIL FEMENÍ: UN BLOC PER COMPETIR ENTRE ELS MILLORS!


En la present temporada s'ha aconseguit formar un juvenil femení amb una extensa plantilla amb una quinzena de jugadores. Aquest grup de noies va començar a fer camí durant el mes de juliol, ja que el cos tècnic va considerar que s'havien de conèixer abans de setembre i agafar sensacions al més aviat possible. Després de l’estiu, l'equip de Miquel Corbinos "Corbi", va començar la pretemporada amb un stage a Calella, el qual va ser el punt on van passar de ser un grup de persones a un EQUIP!


L'equip juvenil en el partit a Canovelles
L'equip juvenil en el partit de fases de Lliga Catalana disputat a Canovelles

El Setembre va ser el mes que van arrencar els entrenaments i els partits, a més de començar a jugar les fases per accedir a Lliga Catalana! Unes fases molt complicades i intenses on les juvenils hi van accedir després de superar primer al Vilamajor en la fase prèvia i, després dels tres partits, aconseguir accedir a la màxima competició de Catalunya com a un dels tercers millors classificats. Aquest era el primer dels tres equips del club que es van classificar per competir a Lliga Catalana.


El principi de temporada ha estat complicat per l'equip, ja que els resultats no han acompanyat, però són conscients que estan a la millor categoria de Catalunya i això no es fàcil! No obstant han deixat molt clar que en aquesta segona fase les jugadores es deixaran la pell per seguir sumant punts i seguir sumant moments juntes!

Moment del partit de les juvenils a Granollers durant la primera fase.

L'entrenador comenta que "personalment valoro molt positivament com he estat rebut en aquesta nova aventura per part d’aquestes noies, ja que des del primer dia m’han posat les coses molt fàcils perquè em trobi com a casa." La qual cosa demostra la unió i la força que té aquest grup.

De cara al 2019, els propòsits són "mantenir els somriures i poder competir en més partits! Ànims noies que aquest 2019 serà divertit!".

79 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page