top of page
  • Foto del escritorAEHLF

INFANTIL VERD: L'EQUIP MÉS JOVE DE LLIGA CATALANA!

L'infantil femení Verd és un equip format per 11 jugadores de les quals només dues són noies de segon any. De la resta, 7 són infantils de primer any i dues encara són alevines. Tot i això, l'equip es va complementant amb jugadores de l'infantil Negre.


Tot i ser un bloc que algunes d'elles ja es coneixien i havien jugat juntes la temporada passada en l'aleví expert, on es va arribar al TOP-4, l'equip s’ha anat compactant en els primers mesos de competició, tant en la pretemporada com en l'inici de lliga!


L’inici de le temporada va ser molt bo però amb molta feina pels entrenadors ja que van començar amb 22 noies i van haver de formar dos equips, la qual cosa sempre és molt difícil. Tot i així, diverses dinàmiques d'equip com un stage, partits i entrenaments en conjunt entre d'altres coses van fer que la pretemporada fos tot un èxit.


Un cop fets els dos equip, tot i que treballin sovint en conjunt, l'infantil Verd va afrontar les fases de Lliga Catalana amb cara i ulls. Els primers minuts del primer partit varen ser molt complicats i amb moltíssims nervis de les noies, però un cop van entrar en el partit es va veure un equip amb ganes de lluitar. Les noies van perdre el primer partit contra el Cooperativa Sant Boi però els dos següent els van guanyar amb molta diferència de gols contra Montmeló i Molins de Rei, entrant així com a segones de grup a la màxima competició de Catalunya.



Ara els resultats de les noies no acompanyen i es nota l'experiència i el físic dels equips rivals que són blocs majoritàriament de segon any. Però tot i així han perdut la majoria de partits per molts pocs gols on petits detalls acaben declinant els partits a favor dels rivals.


Sense cap dubte aquestes noies estan agafant bon ritme de joc i de competició. Els entrenaments, predisposició de les noies, l'equip i anar pel mateix camí faran que els resultats vinguin sols. I s'està preparant un gran equip per lluitar entre els millors la temporada que ve a Lliga Catalana, on segur que seran un dels equips capdavanters de la lliga.


Només cal afegir: Felicitats per la vostra entrega, seguim lluitant pel que ens agrada!

34 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page