top of page
  • Foto del escritorAEHLF

INFANTIL NEGRE: UN PRIMER ANY APASSIONANT!

L’Infantil Masculí Negre ha segellat de manera brillant la seva classificació per la fase A-1 de Primera Catalana amb la qual cosa s’asseguren poder competir entre els millors equips de la lliga i seguir així el seu aprenentatge en una categoria en la que són novells. Aquest és un any de traspàs on han deixat endarrere una més que engrescadora fase base de formació, obrint-se a l'“handbol dels grans”.

L'infantil Negre després del partit contra el Barberà en un dels primers partit de lliga.

No ha estat gens fàcil ja que el salt de categoria sempre és difícil i l'equip d'en Patxi ha hagut de competir en un grup força complicat on el físic dels rivals gairebé sempre els ha jugat en contra.


El fet de mantenir el mateix grup de temporades passades juntament amb tres reforços coneguts que han aportat valor al projecte, sens dubte ha ajudat molt. Un equip on ningú sobra, que avança plegat, solidari i, perquè no dir-ho, collonut.


En aquest canvi d'etapa els jugadors han notat en la direcció tècnica un punt més d’exigència i estan treballant per a ser mentalment més forts, la qual cosa els ha fet un equip més competitiu, compenetrat, amb valors i respectat arreu.


Els qui els segueixen, partit rera partit, estan d’enhorabona. Han pogut gaudir fins ara de partits emocionants, competits i resolts amb esforç però també amb solvència la majoria d’ells. També han patit però, i no pas poc. 


L'infantil Negre ha estat el líder del seu grup de Primera Catalana durant bona part de la primera fase.

És veritat que això tot just comença, hi ha molt marge de millora i el que ve és una empresa faraònica per uns recent arribats a la categoria. En un dels grups més complicats de la categoria només el Vendrell ha estat capaç de guanyar-los tot i que no han venut cara la derrota.


Però arribats aquí, posem en valor l’assoliment d’aquesta primera fita que no és poca. I seguim somiant i gaudint tots plegats.


No sabem què els depararà al futur, però de moment estem confiats doncs sabem que continuarem aquest camí plegats. I malgrat això no és garantia de resultats, com a mínim, l’èxit sí que el tenim assegurat. 


Aquest equip no té límits i gaudeix de cada un dels partits que juga! Seguirem a l’aguait! Segur que t’ho vols perdre?

63 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page