top of page
  • Foto del escritorAEHLF

INFANTIL NEGRE: UN EQUIP QUE CADA COP VA A MÉS!

L'infantil femení negre va tenir un inici de temporada força complicat. Com s'ha comentat en anteriors publicacions, es va iniciar la temporada amb 22 jugadores, de les quals s'havia de formar dos equips. El cos tècnic va decidir fer la pretemporada conjuntament abans de prendre cap decisió, i en aquesta, no només es va treballar excel·lentment sinó que a més es va instaurar una bona aura al voltant de les jugadores, gràcies a activitats com l'stage a Canet de Mar. 

L'infantil Negre ha passat de ser un grup de jugadores a un bloc molt compacte.

Un cop construït l'equip, es va començar la lliga, a Primera Catalana, on es va patir molt a les primeres jornades, fent-se notar que l'equip encara no s'havia acabat de formar i la poca experiència per part del major nombre de jugadores. Era un equip totalment nou, on només hi havia grups de 3-4 jugadores que si que havien compartit vestuari prèviament, i comptant amb varies incorporacions al final de la temporada anterior. En aquesta primera volta es va aconseguir només un empat i quatre derrotes.


Gràcies a la gran feina feta per les jugadores, a la segona volta la història va canviar. L'equip es va acabar de formar, als entrenaments i les noies treballaven al màxim, i es va instaurar un molt bon ambient entre tots. Aquests fets, van significar un canvi en els resultats, millorant en tots els partits i passant a aconseguir 3 victòries a la segona volta, acabant fent-se amb el tercer lloc de la classificació. D'aquesta segona vola destaca el partit contra el Pardinyes on es va guanyar 11-19, partit que a la anada es va perdre d'una diferència de 15 gols. 


L'equip afronta ara el seu nou repte, competir en la Copa Federació, i tot i no haver-se classificat per a la fase final, manté un grau d'entusiasme i ganes de treballar intactes. Tocarà seguir creixent, continuar aprenent aquest fantàstic esport i gaudint de treballar en un grup fantàstic. I tot això sense oblidar la màxima que s'ha marcat el vestuari: Competir contra tothom!

74 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page