top of page
  • Foto del escritorAEHLF

EL SÈNIOR FEMENÍ, ÉS DE LLIGA!

Gran notícia la que hem rebut, i és que el sènior Femení ja és oficialment equip de Lliga Catalana! La Federació Catalana d'Handbol ha decidit que els equips que assoleixen l'ascens a Lliga Catalana, són els tres primers que hi havia a la classificació un cop es va donar per finalitzada la Primera Catalana com a conseqüència de la crisi del COVID-19.

D'aquesta manera, els tres equip que tenen plaça a Lliga catalana seran el Martorell, el Ribes i Les Franqueses. Una competició que, al no haver-hi descensos, la temporada que ve passarà a tenir 16 equips.


S'ha de felicitar a tot l'equip per la gesta aconseguida, i en especial a en Jordi Ausàs, que ha liderat el projecte i ha aconseguit l'objectiu de fer tornar a l'equip a Lliga Catalana. 


Les sèniors han fet una descomunal temporada on només han perdut tres partit en tot el curs, convertint-se en l'únic equip invicte com a local de la categoria, quedant així en tercera posició quan es va decidir donar per finalitzades les competicions.

S'ha de destacar la meritòria tercera posició, tenint en compte que l'equip havia jugat un partit menys que els seus rivals directes al haver descansat en les primers jornades de la segona volta.


Un gran èxit assolit que permet al club tornar a tenir a un equip a la màxima competició catalana. Ara només queda esperar la tornada a la normalitat per tornar a gaudir del nostre esport, aquest cop, com equip de Lliga! Felicitats a tots!

173 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page