top of page
  • Foto del escritorAEHLF

QUERALT FORNT BRONZE AL CESA 2023!

La jugadora Queralt Fornt del cadet femení s'ha penjat la medalla de bronze en el Cesa'23 disputat del 3 al 8 de Gener a Costa Blanca. La Queralt ha format part de la Selecció Catalana Cadet Femenina, les quals van quedar enquadrades al grup A amb les seleccions de Navarra, Euskadi i Castella la Manxa. Els tres primers partits de la competició es van saldar amb 3 victòries alçant-se així amb el 1er lloc del grup.

Un cop superada la fase de grups va tocar jugar els quarts de final davant de la selecció de Madrid, bon partit per avançar a les semifinals i lluitar per les medalles. En aquestes semis va tocar la selecció Valenciana i no es va poder guanyar en un partit molt ajustat, les valencianes es proclamaren campiones al dia següent.

L'últim partit per lluitar la medalla de bronze va ser davant de la selecció d'Andalusia i l'equip va respondre positivament guanyant per 31-23. Gran feina de la selecció catalana i gran aportació de la nostre jugadora Queralt Fornt.Moltes felicitats !! Orgullosos de tu!!!


292 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page