top of page
  • Foto del escritorAEHLF

CRÒNIQUES TUTTIFRUTIS

Les alevines han aprofitat aquesta parada per fer de reporteres! Aquests dies han pogut veure els seus partits i han fet una cròniques del partit que preferien, tenint com a premi, publicar les seves cròniques. Encara que ens han fet molt difícil la tria, aquí teniu les cròniques guanyadores!


Crònica de la Mireia Solís:

PRIMERES CONTRA SEGONES

En aquesta imatge podeu observar la classificatòria actual i els que avui lluitaran pel primer lloc!

En aquest article et mostrem com l’AEH Les Franqueses i el C.H. Amposta van lluitar per aconseguir ser les número 1. Aquest partit va tenir lloc el dia 9 de febrer a les 10:15 al pavelló municipal d’esports de Les Franqueses.


A la primera part... Si senyor! Va guanyar Les Franqueses! Van començar traient des de mig camp l’equip local anotant el primer gol, i després d’una amonestació a una jugadora de l’equip rival, el partit es va seguir desenvolupant molt ajustat, contant amb les impressionants parades de la portera de Les Franqueses i una defensa rival molt dura, però finalitzant amb un 6-3 per a les Franqueses.

La segona part, també molt ajustada va finalitzar amb un 2-3 per a l’Amposta degut a la seva gran defensa i a les pèrdues i errades de les Franqueses. La tercera part, la més ajustada de totes va finalitzar amb un 3-3, tots dos equips van fer una defensa molt dura i unes poques errades a l’hora de xutar, i finalment, a la part on es decidia tot, la última... després de fer una defensa espectacular per part de les locals, van acabar amb un 4-1 per les Franqueses!


Tot això no hagués sigut possible sense el millor entrenador.. L’Adrià Maymó i una afició i banqueta que ho dona tot per les Tuttifrutis!! Un partit molt dur contra un rival molt dur, partit merescudíssim i amb una celebració com cal.


Atentament,


Mireia Solís, esportista de l’aleví femení de l’AEH Les Franqueses.


Per finalitzar l’article, unes bones fotografies:


Crònica de la Claudia Guijarro:

PARTIT ENTRE LÍDERS

Aquest part el van disputar els equips Les Franqueses contra Amposta, a les 10 del ma, en el camp de Les Franqueses amb un resultat de 9-7.


En la primera part la victòria va ser per l’equip local amb un resultat de 6-3. La defensa va ser dura, provocant una expulsió ja als primers minuts de part, a més, l’atac va ser més efecu en Les Franqueses i els contrincants només van marcar de penal.

A la segona part va guanyar l’equip visitant amb un resultat de 2-3. L’equip d’Amposta finalitzava la majoria de jugades amb la mateixa jugadora i, encara que, Les Franqueses va perdre va centrar molt la defensa en aquella jugadora per intentar parar-la. La tercera part van quedar empat amb un resultat de 3-3. Va haver-hi un moment on l’equip local es va quedar amb 4 jugadores però van saber controlar la situació. La part es va decidir amb una falta directa que va xutar l’Amposta.


L’úlma part va guanyar Les Franqueses amb un resultat de 4-1. Tot i que en aquesta part es decidia tot, l’equip local va aconseguir provocar un passiu. El part va connuar amb la mateixa intensitat fins el final, cosa que es pot veure pel nombre de penals que es van provocar, tot i que, l’equip local no va aprofitar sempre.


Personalment va ser un part molt intens, emocionant i compeu, però amb algunes faltes de respecte i esporvitat per part de l’equip visitant, com per exemple que no es quedessin al crit de l’equip guanyador i que no fessin el seu crit final.


Tot i això, continuem gaudint de l’esport.


Crònica de Queralt Fornt:

UN PARTIT MÉS ACONSEGUIT

El 9/02/2020 es va dur a terme el partit AHLF-CH Amposta, es va jugar al pavelló de Les Franqueses. La victòria se la va endur AHLF, amb un resultat 9-7.


Va ser un partit amb molta tensió, difícil defensa per l'equip local i l'equip visitant.


PRIMERA PART AEHLF 6-3 CH AMPOSTA

La primera part va ser molt difícil, estava molt igualada, amb un penal de Queralt Fornt (de l'equip local), que no va ser gol i un altre penal de Claudia Guijarro,( també de l'equip local), que tampoc va ser gol. El penal el va provocar Ainoa Ponce, de l'equip visitant que va acabar sent 2 minuts per la jugadora de l'Amposta.


L'equip local va jugar molt amb el pivot durant tot el partit, però la primera part el joc amb el pivot era la "clau".

SEGONA PART AEHLF 3-3 CH AMPOSTA

La segona part va ser molt intensa.L'equip local anava molt relaxat amb la victòria de la primera part i es van endur una sorpresa. Molts tirs a porteria de l'equip visitant els va salvar la portera de l'equip local Yessenia De Matos Moreno.


Van haver moltes errades de tir a porteria de part de l'equip local. Els tirs més fallats de l'equip local van ser penals. Que es van tirar a porteria es van fallar.


Va haver-hi un cop molt fort a la cara entre dues jugadores de l'equip local, Queralt Fornt, i de l'equip visitant, Ainoa Ponce. El cop es va produir en un contraatac de l'equip visitant. La jugadora de l'AEHLF va anar a recuperar la pilota perquè la jugadora de l'Amposta no l'agafés, i les dues jugadores van xocar les cares.


Defensivament, la defensa va ser molt dolorosa de part de l'equip visitant. Es veia que a l'equip local li costava molt entrar a l'àrea. Va haver-hi faltes que va provocar l'equip visitant, que haurien d'haver sigut penal.


TERCERA PART AEHLF 3-3 CH AMPOSTA

La tercera part va començar amb un penal, provocat per Queralt Fornt, que va marcar l'equip visitant. Just després del penal provocat per l'equip local, va haver-hi un penal provocat per l'equip visitant, que va acabar sent gol.

Va haver-hi una expulsió de Claudia Guijarro de l'equip local i seguidament una expulsió de Queralt Fornt. L'expulsió va provocar penal, que va ser gol. L'equip va haver de lluitar amb 4 jugadores i la portera. L'àrbitre va decidir treure-li targeta groga al segon entrenador de l'Amposta Miguel Angel Gombau.


Va haver un penal a favor de AEHLF, que el va llençar Claudia Guijarro, i va acabar sent gol. L’Amposta va poder marcar un gol de falta directe amb empat a 3, però el van fallar i va quedar tot per decidir a la última part.


QUARTA PART AEHLF 4-1 CH AMPOSTA

La quarta part, l'equip local va recuperar moltes pilotes i això les va ajudar a tenir més oportunitats de gol. Un penal a favor de l'equip local que el va llençar Claudia Guijarro però el va fallar. haver-hi un altre penal a favor de l'equip local que el va llençar Queralt Fornt i el va marcar. Van expulsar a la jugadora de l'Amposta Ainoa Ponce 2 minuts. Els últims gols van ser molt emocionans, tota la graderia s'emocionava.


El punt dèbil que tenia l'equip local era el pivot de l'equip visitant, i el punt dèbil de l'equip visitant era la portaria de l'equip local.


El final del partit, AEHLF ho va celebrar saltant, donant voltes i cridant el crit.


Volem agrair a totes les jugadores per la feina que han fet. A continuació podeu trobar totes les cròniques de les jugadores de l'equip:


- Aina Vicente

- Júlia Manresa

- Queralt Fornt

- Yessenia de Matos

- Mireia Solís

- Maria Valls

- Lucia Torres

- Marina Galvany

- Noa de los Santos

- Adriana Martín

- Claudia Guijarro


197 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page