top of page
  • Foto del escritorAEHLF

CRÒNIQUES SÈNIORS (7 I 8 DE MARÇ)

Cara i creu per a les aspiracions dels sèniors per aconseguir l'ascens. Per una banda, el femení va guanyar a un rival directe que el permet seguir amb plenes opcions per pujar a Lliga Catalana, però per l'altre banda, el masculí va deixar escapar dos punts vitals per seguir als equips de les places capdavanteres. Per a les seva banda, el sènior B va aconseguit una meritòria victòria contra l'Agramunt.


SÈNIOR FEMENÍ 24 - 19 UE SARRIÀ

Partit contra un dels rivals que lluita per una de les tres places d’ascens a Lliga, on a més a més a l’anada havia suposat la primera derrota de les nostres per 28-26. Un inici de màxima concentració i la intensitat que requereixen aquests partits, ha permès fer de la defensa un mur díficil de superar, permetent arrivar al min 15 amb un 10-3 al marcador. Tot i l’esforç de les nostres, les rivals han reaccionat i han retallat distàncies arribant al descans amb un 14-10. La segona part ha començat amb la mateixa intensitat de l’inici del partit permetent obrir distàncies fins el 20-14 al min 47, que ha fet demanar un temps mort a les gironines. Les visitants ho han donat tot els minuts finals però el treball coral de tot l’equip franquesí ha fet impossible la remuntada, finalitzant el partit amb un 24-19 al marcador i recuperant el gol-average.

SÈNIOR MASCULÍ A 28 - 31 UE SARRIÀ

El passat cap de setmana vem tenir la visita del Sarrià, un equip situat a la zona baixa de la taula on els dos punts els hi eren vitals per aconseguir la salvació. L'inici del partit va ser molt apàtic, on a tots dos equips els costava fer gol, amb transicions molt lentes i molts error de cara als 6m. Les diferències van ser mínimes en tot moment i qualsevol podia guanyar el match. El Sarrià però, a la 2n meitat, va sortir amb una actitud diferent i així va ser com van poder posar-se per davant i mantenir l'avantatge fins el final.

SÈNIOR MASCULÍ B 39 - 28 CH AGRAMUNT

El sènior B ha fet un partit molt complert! Hem començat molt bé amb un bon parcial que ens ha donat distància en el marcador, però hem tingut un moment de baixada i és aquí on els rivals han conseguit avançar-nos en el marcador!

Després d’un temps mort per ajustar la defensa i passar de 6-0 a una 5-1 més contundent, hem aconseguit tornar-nos a distanciar. La segona part ha estat molt còmode i si que es cert que ens hem relaxat una mica, però al final hem pogut gestiona la renda de gols!

47 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page