• AEHLF

CRÒNIQUES SÈNIORS (7 I 8 DE MARÇ)

Cara i creu per a les aspiracions dels sèniors per aconseguir l'ascens. Per una banda, el femení va guanyar a un rival directe que el permet seguir amb plenes opcions per pujar a Lliga Catalana, però per l'altre banda, el masculí va deixar escapar dos punts vitals per seguir als equips de les places capdavanteres. Per a les seva banda, el sènior B va aconseguit una meritòria victòria contra l'Agramunt.


SÈNIOR FEMENÍ 24 - 19 UE SARRIÀ

Partit contra un dels rivals que lluita per una de les tres places d’ascens a Lliga, on a més a més a l’anada havia suposat la primera derrota de les nostres per 28-26. Un inici de màxima concentració i la intensitat que requereixen aquests partits, ha permès fer de la defensa un mur díficil de superar, permetent arrivar al min 15 amb un 10-3 al marcador. Tot i l’esforç de les nostres, les rivals han reaccionat i han retallat distàncies arribant al descans amb un 14-10. La segona part ha començat amb la mateixa intensitat de l’inici del partit permetent obrir distàncies fins el 20-14 al min 47, que ha fet demanar un temps mort a les gironines. Les visitants ho han donat tot els minuts finals però el treball coral de tot l’equip franquesí ha fet impossible la remuntada, finalitzant el partit amb un 24-19 al marcador i recuperant el gol-average.

SÈNIOR MASCULÍ A 28 - 31 UE SARRIÀ

El passat cap de setmana vem tenir la visita del Sarrià, un equip situat a la zona baixa de la taula on els dos punts els hi eren vitals per aconseguir la salvació. L'inici del partit va ser molt apàtic, on a tots dos equips els costava fer gol, amb transicions molt lentes i molts error de cara als 6m. Les diferències van ser mínimes en tot moment i qualsevol podia guanyar el match. El Sarrià però, a la 2n meitat, va sortir amb una actitud diferent i així va ser com van poder posar-se per davant i mantenir l'avantatge fins el final.

SÈNIOR MASCULÍ B 39 - 28 CH AGRAMUNT

El sènior B ha fet un partit molt complert! Hem començat molt bé amb un bon parcial que ens ha donat distància en el marcador, però hem tingut un moment de baixada i és aquí on els rivals han conseguit avançar-nos en el marcador!

Després d’un temps mort per ajustar la defensa i passar de 6-0 a una 5-1 més contundent, hem aconseguit tornar-nos a distanciar. La segona part ha estat molt còmode i si que es cert que ens hem relaxat una mica, però al final hem pogut gestiona la renda de gols!

46 vistas

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959