top of page
  • Foto del escritorAEHLF

CRÒNIQUES SÈNIORS (2 I 3 DE NOVEMBRE)

En aquesta jornada el sènior masculí i femení han coincidit en la difícil pista del UE Sarrià, amb dos partits molt ajustats i sort dispar al final de cada matx. Per a la seva banda, el sènior B ha pogut descansar i agafar forces per a la següent jornada.


UE SARRIÀ 28 - 26 SÈNIOR FEMENÍ

Les franquesines tenien un desplaçament complicat contra el Sarrià, un equip que només havia perdut un partit i on sempre es feia fort a la seva pista. Una defensa desestructurada de les nostres noies, que fins ara havia estat la base de l’equip, va fer que les nostres sèniors estiguessin fora del partit arribant amb un marcador de 14 a 13 al descans, molt gols en contra en només 30 minuts tenint en compte que la mitjana de gols encaixats per partits fins ara era de 20.


Foto: UE Sarrià

La segona part va ser força irregular i les visitants es van escapar fins arribar a tenir 6 gols d'avantatge amb un resultat de 24 a 18 a falta de poc més de 10 minuts per acabar el matx. En aquests moment, Ausàs va canviar a una defensa 4-2 que va sorprendre a l'equip rival i va permetre acostar a Les Franqueses en el marcador. Tot i l'esforç de les nostres noies i arribar a col·locar-se a només un gol, 27 a 26, a falta de 20 segons i amb pressió a tota la pista, la jugada va sortir creu i el partit va finalitzar per 28 a 26.


En resum, un total de 8 pilotes al pal i 4 errors des dels 7 metres va suposar massa crèdit per un molt bon equip com és el Sarrià. Ara toca aixecar-se de nou, corregir i preparar el partit de diumenge a les 11:50 on rebrem al Ribes, un líder que conta tots els partits per victòries.


UE SARRIÀ 31 - 34 SÈNIOR MASCULÍ

El sènior masculí està essent força irregular en aquest inici de campionat i necessitava fer una bona actuació per guanyar a domicili al Sarrià.


Foto: UE Sarrià

En l'inici del matx va destacar una gran actitud en defensa, sortint amb una 6-0 molt potent seguit d'una defensa 5-1 ajudada de les bones actuacions en la porteria franquesina. Això va permetre posar una diferència de 6 gols en el marcador, la qual no es va poder mantenir en el descans on el marcador reflexava un 15 a 18 a favor del nostre sènior.


En la segona part, la intensitat defensiva va seguir essent alta però això no va impedir a l'equip local acostar-se fins a un sol gol en el tram final del partit. Tot i això, els nervis no van poder parar als nostres nois que van aconseguir fer tres gols seguits per escapar-se en el marcador i sumar dos punts més.


45 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page