top of page
  • Foto del escritorAEHLF

CRÒNIQUES SÈNIORS (1 I 2 DE FEBRER)

Jornada negre pels sèniors. Els dos equips encarrilàvem vàries victòries seguides però han caigut el mateix cap de setmana a la pista del Montbui i el Sant Llorenç, mentre que el sènior B tenia jornada de descans.

CH MONTBUI 24 - 22 SÈNIOR FEMENÍ

Una dura derrota per tancar la primera volta. Un últim desplaçament abans de la jornada de descans on arribàvem amb baixes importants que ens han jugat una mala passada.


Un inici de partit amb intercanvi de gols sense tenir la fluïdesa habitual ha fet arribar al descans amb un marcador igualat de 12 a 12.

Les consignes per a la segona part eren clares: intensitat defensiva i desplegar el nostre joc habitual en atac. Pinzellades d'aquestes peticions han establert una lleu avantatge al minut 48, però lluny de rematar la feina han retornat a les locals al partit amb un empat al marcador a falta de 5 minuts que els ha permès afrontar el final amb menys precipitació que les nostres jugadores.

Ara toca aprendre dels errors per seguir creixent, fer autocrítica i recuperar les sensacions per tornar més fortes a la segona i decisiva volta!

SANT LLORENÇ 44 - 40 SÈNIOR MASCULÍ A

Partit en horari atípic, seguit de baixes i jugadors tocats el jugat el passat diumenge pel nostre sènior masculí a Sant Llorenç.

L'inici amb un intercanvi de gols en accions molt ràpides de tots equips prevenia un xoc que no es resoldria fins els instants finals.


Una 6:0 que no va donar resultat contra el seu joc directe ens va obligar a canviar el sistema defensiu, a 5:1 primer i al final de la primera meitat a 4:2 permetent-nos tenir una lleugera avantatge de 4 gols que es van veure desdibuixats en pocs instants.

A la represa una doble exclusió va fer que els locals aconseguissin una renta de 3 gols que tot i arribar a igualar-la no vam poder superar al rival acabant perdent el partit per 44 a 40.

50 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page