• AEHLF

COMUNICAT DEL CLUB


Davant de les diverses i contradictòries informacions que estan arribant al nostre club en relació a la participació a la Partille Cup, ens veiem en la necessitat de puntualitzar i aclarir els següent punts:


Des del primer moment el club ha recolzat qualsevol iniciativa que repercuteixi a tots els participants de la Partille Cup. Per part del Club s’ha firmat un conveni amb l’Ajuntament deixant-nos la pista de gel per a la seva gestió. A canvi d’això, l’Ajuntament aportarà una quantitat per alleugerir i sufragar part del cost de la participació a la competició internacional, ja que també és una forma de difondre el nom de Les Franqueses a nivell mundial. És en aquest punt on el club demana oficialment la vostre ajuda i col·laboració en la pista de gel.


D’altra banda, el club també està tramitant una subvenció per la Partille Cup 2019 a través d’una convocatòria de la Secretaria General d'Esports de la Generalitat. A més a més, també es segueix en contacte i parlant amb el Patronat Municipal d’Esports per aconseguir ajuda pel torneig.


Per tot això, queda patent que el nostre club AEHLF està des del primer moment participant i ajudant a la participació dels nostres equips en la competició d’handbol més gran del món, interessant-se en tots els participants i sense excloure a ningú.


Pel que fa referència al cost total d’aquesta participació així com les aportacions per reduir el cost hi haurà una total transparència.


Salutacions cordials,


José Ramírez

President.

0 vistas

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959