top of page
  • Foto del escritorAEHLF

COMUNICAT DEL CLUB


Davant de les diverses i contradictòries informacions que estan arribant al nostre club en relació a la participació a la Partille Cup, ens veiem en la necessitat de puntualitzar i aclarir els següent punts:


Des del primer moment el club ha recolzat qualsevol iniciativa que repercuteixi a tots els participants de la Partille Cup. Per part del Club s’ha firmat un conveni amb l’Ajuntament deixant-nos la pista de gel per a la seva gestió. A canvi d’això, l’Ajuntament aportarà una quantitat per alleugerir i sufragar part del cost de la participació a la competició internacional, ja que també és una forma de difondre el nom de Les Franqueses a nivell mundial. És en aquest punt on el club demana oficialment la vostre ajuda i col·laboració en la pista de gel.


D’altra banda, el club també està tramitant una subvenció per la Partille Cup 2019 a través d’una convocatòria de la Secretaria General d'Esports de la Generalitat. A més a més, també es segueix en contacte i parlant amb el Patronat Municipal d’Esports per aconseguir ajuda pel torneig.


Per tot això, queda patent que el nostre club AEHLF està des del primer moment participant i ajudant a la participació dels nostres equips en la competició d’handbol més gran del món, interessant-se en tots els participants i sense excloure a ningú.


Pel que fa referència al cost total d’aquesta participació així com les aportacions per reduir el cost hi haurà una total transparència.


Salutacions cordials,


José Ramírez

President.

79 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page