top of page
  • Foto del escritorAEHLF

CADET VERD: UN EQUIP QUE SEMPRE VOL MÉS!

El cadet masculí és un dels tres equips del club que juga a Lliga Catalana. Aquest és un equip que ja es coneix des de fa anys ja que té jugadors que van començar a jugar junts a l'escola esportiva del club, amb la qual cosa tenen una base molt sòlida. Per aquest motiu els jugadors estan molt units i fan molta pinya incloent les tres noves incorporacions d’aquest any.


El cadet verd és un boc de jugadors que es coneix des de fa anys.

Aquesta és la segona temporada de l'Arnau Ortuño com a entrenador de l'equip i ha aconseguit que l'equip que havia militat a la segona catalana quan eren infantils, passin a jugar a Lliga Catalana i estar entre els 16 millors equips de Catalunya. La temporada passada l'equip va patir força a Primera Catalana ja que segons comenta l'entrenador "em tingut que recuperar temps i aprendre coses que no coneixien".


La temporada va començar molt bé en unes fases de Lliga Catalana perfectes on es van guanyar tots els partits amb solvència. Els jugadors volien demostrar que eren capaços de jugar a la màxima competició de Catalunya i ho van fer de la millor manera possible. Un cop començada la lliga, els rivals que s'han trobat són molt bons físic i tècnicament i l'equip està competint tots els partits. Això es veu en els resultats ja que exceptuant els partits contra el Barça, mai s'ha perdut per menys de 4 gols.

En resum a nivell tècnic l'equip ha anat cada dia a més, amb un bon joc i una gran defensa, gaudint de la categoria i divertint-se competint el esport que més els hi ha grada, quina si no és la millor manera!. Tots el jugadors aporten i des del cos tècnic estan molt contents de tenir un grup amb molt de potencial que pot anar a més en les properes temporades.


Pel 2019 queda un repte majúscul, si guanyen 3 dels 5 partits que que queden a la primera fase, podran estar entre els 8 millors equips de Catalunya!

65 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page