top of page
  • Foto del escritorAEHLF

CADET NEGRE: UN GRAN EQUIP DINS I FORA DEL CAMP!

El Cadet Masculí Negre és un equip de primer any que va iniciar la temporada treballant de valent per poder superar les fases de Lliga Catalana. Malauradament no va poder ser tot i l'esforç dels jugadors ja que es van perdre dos partits per pocs gols i l'equip no va poder superar aquesta fase.

L'equip format per cadets de primer any i quatre infantils de segon està competint a Primera Catalana. La primera fase l'ha aconseguit superar de forma excepcional, passant com a primer de grup havent guanyant pràcticament tots els partits per una gran diferència de gols. L'única excepció va ser la derrota per la mínima a la pista del Roses-Empordà.Ara comença una segona fase que s'allargarà fins a mitjans de maig on l'equip vol demostrar que és un dels més fort d'aquesta Primera Catalana. Per aquest motiu els jugadors segueixen treballant amb força per intentar estar al TOP-4.


El cadet està treballant amb il·lusió per assolir unes bases tècniques i tàctiques, jugar un handbol atractiu per l'any vinent aconseguir l'objectiu d'entrar a la màxima categoria de Catalunya, on ja van estar-hi jugant l'any passat amb molts bons resultats.

L'entrenador demana que els jugadors continuïn gaudint com han fet fins ara o encara més.

De part de tots els jugadors i cos tècnic es vol agraïr el suport de la grada i desitgen una òptima i ràpida recuperació a en Nacho que es va fer una lesió greu de clavícula a l'inici de la temporada.

16 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page