top of page
  • Foto del escritorAEHLF

BENJAMÍ VERD

El Benjamí Verd de les Franqueses està format per 9 jugadors de segon any i competeix a la màxima lliga de la seva categoria, nivell 1 Benjamí Masculí CEVO.

Aquest equip està fent una temporada molt regular si mirem classificació, doncs es troben en segona posició des dels inicis d'aquesta. Tanmateix el seu entrenador, Miguel Muriel, i el club no volen valorar la temporada per resultats, sinó en aprenentatges, ja que consideren que en etapes de formació el resultat i la competició no és el més important i que aquest no ha de ser més que la conseqüència a mig/llarg plaç del bon joc.

Si fem una comparació d'entrenaments o partits podem observar una gran evolució a nivell de grup i individual de tots els seus jugadors, entenent molt millor el joc de minihandbol i amb molta més intensitat i ganes de ser el posseïdor de la pilota. Mostra d'això va ser guanyar fa un parell de setmanes al primer classificat de la lliga, al Balonmano Granollers que fins al moment era un equip imbatut gràcies a la seva potència física.

Sense cap mena de dubte aquest bloc pujarà l'any que ve a Aleví havent complert els objectius marcats a inicis de la temporada. No queda res més que felicitar a l'equip pel treball ben fet!!

42 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page