top of page
  • Foto del escritorAEHLF

BENJAMÍ NEGRE

Avui en Sergi Colchón, jugador del juvenil i entrenador del benjamí, ens explica com està vivint la temporada amb el seu equip:


Amb moltes ganes i il·lusió el Benjamí masculí negre va arrancar una nova temporada a principis de setembre. Amb alguna que altre cara nova, poc a poc l'equip es va anar fent més una pinya.La temporada va començar d'allò més bé. Vàrem arrancar motors en diferents torneigs, fins que finalment vàrem debutar a la lliga! Els bons resultats anaven arribant, l'equip anava creixent més i més! Cada entrenament i cada partit apreníem més!


Pel que fa a la lliga, ens va arribar el primer empat a casa de la Roca, un rival molt fort i ràpid, però que amb la constància de treball, i sent objectius i reconeixent els nostres errors, vàrem saber guanyar-los a la tornada a casa!El nostre rival directe, La Llagosta, no ens ho va posar gens fàcil. Amb un equip bastant potent, vàrem aconseguir guanyar amb facilitat a casa. Però el partit a La Llagosta va ser dur, i molt ajustat, però vàrem fer un molt bon partit i el vam aconseguir empatar!


Finalment vam aconseguir guanyar la Lliga, la qual cosa no ens ho haguéssim pensat ni ens ho vam proposar a principis de temporada, i a més a més ho vam aconseguir una jornada abans de la finalització d'aquesta. Una temporada invictes, i sobretot, molt gaudida!


Aquests nens són la canya, i segur que ens donaran molt de què parlar!!

14 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page