top of page
  • Foto del escritorAEHLF

BENJAMÍ FEMENÍ VERD

El Benjamí femení verd és un equip format només per 5 nenes de segon any. Encara que aquest equip augmenta amb l'ajuda de les jugadores del Benjamí femení negre i 3 jugadores de l'aleví femení a les quals els hi agraïm la seva ajuda en alguns partits durant la temporada.

Al principi de curs l'equip va començar molt fluix, es notava molt que eren la majoria noves i que faltava molta pràctica. A base d'entrenaments l'equip a anat evolucionant de manera molt positiva i això a provocat que les nenes estiguin amb més confiança al camp.

La lliga no ha estat fàcil perquè molts dels equips estaven molt més preparats, però s'ha pogut plantar cara a molts dels equips. En els últims partits és quan s'ha notat més la millora i on s'han pogut demostrar les ganes i el que s'ha après durant tot l'any. 


Encara queda temporada i estem segurs de que si es segueix treballant així de bé podran adquirir un nivell molt més alt per començar l'any següent una nova etapa a l'aleví. Ara toca seguir amb ganes de jugar i de seguir millorant!

12 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page