• AEHLF

AMISTÓS INTERNACIONAL DE LES INFANTILS

Aquest cap de setmana, les infantils tindran l'oportunitat de disputar un amistós contra un equip vingut de França! Concretament es tracta del Handball Pechbonnieu Coteaux, conjunt situat prop de la ciutat de Toulouse.

D'aquesta manera, aprofitant el descans d'aquesta setmana a Lliga Catalana, les nostres noies jugaran contra el Pechbonnieu Coteaux, equip que disputa el "Championnat Départemental Excellence" de la lliga francesa, el diumenge 27 a les 10:15. Un cop finalitzat el partit, s'oferirà un aperitiu pels dos equips per celebrar l'encontre i tenir un moment de germanor. El conjunt francès vindrà a terres catalanes aquest cap de setmana i dormirà a Argentona. En total portaran 16 jugadores a part d'11 persones de l'staff tècnic.


Estem segurs de que totes les noies gaudiran d'aquesta gran experiència i esperem poder viure altres moments d'handbol com aquest més endavant.

147 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

ACTA JUNTA GENERAL DE SOCIS

El passat dijous 9 de juliol es va fer l'Assamblea General de Socis. A continuació podeu veure l'acta de la Junta celebrada el passat a la sala polivalent de Can Prat. ACTA JUNTA GENERAL DE SOCIS

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959