top of page
  • Foto del escritorAEHLF

ALEVÍ MASCULÍ: CARÀCTER I GANES DE LLUITAR!

L’aleví masculí està format per un grup de nens de primer any, és a dir, que han començat aquest any l'etapa d'aleví. Això ha suposat un esforç extra per part dels nois ja que s'han trobat rivals més grans que ells i s'han hagut d'adaptar al joc establert a Aleví (s'afegeix un jugador de camp respecte la categoria benjamí).

Al principi de temporada, va costar una mica encaixar totes les peces per formar un equip competitiu ja que hi havia moltes cares noves. Alguns nens marxaven a l'aleví expert i altres s'afegien a l'equip amb moltes ganes de jugar a handbol. Tot i tenir nens que han començat a jugar a handbol aquest mateix any, s'han adaptat molt bé a l'equip i han crescut moltíssim a nivell individual. 

Poc a poc, s'han anat adaptant a la categoria i han aconseguit molts dels objectius plantejats per l'entrenador. Actualment, van tercers a la lliga i estan preparant la temporada vinent. Una temporada plena de canvis que esperen amb moltes ganes!! 

Per acabar, aquest equip es presentarà per primer cop a la Granollers Cup i, de ben segur, faran un molt bon paper!! Felicitats per la temporada que esteu fent, no deixeu de practicar l'esport que tant us agrada i, el més important, sempre amb un somriure!!

57 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page