top of page
  • Foto del escritorAEHLF

ACABA UNA GRAN GRANOLLERS CUP

Ahir va tancar la vintena edició de la Granollers CUP. Una edició marcada un any més per la gran presència del nostre club, des dels partits disputats en el nostre pavelló com en la participació amb un total de 12 equips, essent el segon club que més equips aportava per darrera dels amfitrions.

En la jornada final de diumenge, sis dels nostres equips van arribar a la fase final. El que va arribar més lluny va ser l'equip Júnior Masculí dirigits per l'entrenador del primer equip Pol Llopart. Després d'arribar a la final com a invictes, van disputar un partit d'infart contra el BM Playa Sevilla on va perdre d'un sol gol. Pel que fa al Júnior Femení, van arribar fins els quarts de final on les local les van derrotar per 14-7.El juvenil masculí no va poder passar de la fase de grups després d'aconseguir 2 victòries i 3 derrotes en un grup molt potent. Pel que fa a la categoria cadet, les noies van aconseguir arribar fins als setzens de final on van caure contra La Roca, equip que venia de guanyar el campionat d'Espanya, i el cadet masculí, un equip de primer any amb molta projecció, no va poder passar de la primera fase de la categoria més dues victòries i dues derrotes.


En la categoria infantil el nostre club tenia 3 representants. L'equip masculí que ha estat competint a Lliga Catalana va fer una primera fase perfecte guanyant tots els partit. D'aquesta manera l'equip va arribar fins els quarts de final on van perdre d'un sol gol contra el BM Galdar. L'infantil femení i l'infantil Negre no van poder passar a la fase de grups. En el cas de les noies van quedar quartes del seu grup després de guanyar 2 partits i perden 3, mentre que els nois entrenats per en Toni Vives van poder aconseguir una victòria contra el Cardedeu 2.


Els més petits del club també van fer una Granollers CUP excepcional. L'aleví masculí Expert va fer una primera fase amb un ple de victòries i només els va poder eliminar a quarts de final el Pays d'Aix Provence, equip francès finalista de la competició. L'aleví femení Expert va arribar encara més lluny, ja que després de passar la primera fase com a segones de grup per darrera del Granollers, equip campió de la CUP, van arribar a les semifinals on van perdre contra La Roca i finalment van acabar quartes a la competició. L'aleví maculí B i femení B, dos equips de primer any, no van poder passar de la fase de grups tot i fer una gran competició.


Un cop acabada aquesta Granollers CUP, donem per acabada la present temporada. A l'agost i al setembre, els equips ja tornaran a treballar per posar-se a punt per a la temporada 2018-19!!

46 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page