top of page
  • Foto del escritorAEHLF

9 INFANTILS ALS ENTRENAMENTS DE LA SELECCIÓ!


Gran notícia per a la base del club! L'infantil femení i el masculí aporten fins a 9 jugadors als entrenaments territorials de la Federació Catalana d'Handbol! Aquests entrenaments es realitzaran el proper diumenge dia 2 a Cardedeu.


Les infantils són les que més jugadores aporten amb un total de 5. Són la Júlia Gómez, la Irene Aro, la Lucía Valencia, la Ona Martín i la Ona Companys. Totes elles repeteixen l'experiència ja que ja van participar en els anteriors entrenaments diputats el 28 d'octubre.

Pel que fa a l'equip masculí són 4 els jugadors que aniran aquest diumenge a Cardedeu. Són en Gerard Parra, l'Izan Martínez, l'Àlex Romero i en Marc Álvarez. Tots ells són debutants en els entrenaments de la selecció, ja que en l'anterior convocatòria van participar altres jugadors de l'equip, així que ja seran 8 els jugadors d'aquest equip que han participat als entrenaments territorials.


Esperem que puguin gaudir molt d'aquesta experiència i que segueixin creixent i aprenent amb l'handbol. Moltes felicitats a tots i totes!

176 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page