top of page
  • Foto del escritorAEHLF

4 JUGADORS DE L'APADIS, A LA SELECCIÓ DEMANOENMANO

Estem molt contents d'anunciar que 4 jugadors de l'APADIS, el que sempre anomenem com l'"equip dels valors", han estat seleccionats pels entrenaments de la selecció Demanoenmano.


Aquest és un gran reconeixement per un gran grup de jugadors que a cada jornada ens dona un exemple de com es viu l'esport des del punt de vista més esportiu, on els valors són el més important i on els jugadors gaudeixen de cada minut de joc.


Per la part femenina, les jugadores seleccionades són la Judith Leal i la Elisabet Valero, i pel que fa als nois, els seleccionats pels entrenaments són el Francisco Navarro i l'Adrián Gil. Els nostres cracks realitzaran els entrenaments de la selecció Demanoenmano a Calella el proper 16 de juny. Esperem que sigui una gran experiència per ells i que puguin aprendre el màxim possible.


L'equip de l'APADIS, que ja porta unes quantes temporades funcionant, ha disputat la Superlliga demanoenmano, fent una gran temporada a mans del seu entrenador, l'Àlex Montes. Un cop acabada la lliga, estan disputant la fase final de la CopaDeMem.


Volem felicitats als jugadors seleccionats i fer extensiva la felicitació a tot l'equip de l'APADIS pel gran treball que estan fent.

46 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page