top of page
  • Foto del escritorAEHLF

3 JUGADORES DE L'APADIS, A LA SELECCIÓ DEMANOENMANO

Ens arriben bones notícies de la vessant més social del club, i és que 3 jugadores de l'APADIS han estat convocats pel partit entre la Selecció Femenina Demanoenmano i un combinat de jugadores de la mateixa competició.


Les jugadores que disputaran el partit són la Yania Donoso, forman part de la Selecció, i la Jasmina Arevalo i la Eli Valero formant part del combinat femení. Aquest partit, organitzat per la Fundación Demanoenmano i es disputarà al municipal de Cardedeu aquest diumenge dia 8 de març, coincidint amb el dia de la dona.


Tenint en compte que un dels objectius de la Fundació Demanoenmano és poromoure l'esport entre el genere femení, s'aprofita el 8 de març, el Dia de la Dona, per mostrar les capacitats de les nostres noies en la competició esportiva. D'aquesta manera, com a activitat de cloenda i en un dels dies més emblemàtic per l'entitat, es jugarà un partit de la Selecció Femenina Demanoenmano 2019/20, contra un combinat de dones de la mateix competició.


Desitgem que tots els participant gaudeixin d'aquesta festa que Demanoenmano ha organitzat i volem felicitar a les nostres jugadores per formar-hi part!

64 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page