top of page

CONCURS ESTIU - AEH LES FRANQUESES

Ja arribem a la quarta edició del CONCURS D'ESTIU DE LES FRANQUESES! Després dels èxits de les anteriors edicions, on heu portat la samarreta del club des de la Índia fins a Amèrica, tornem amb l'objectiu de que ens feu arribar les fotografies de les vostres vacances amb la samarreta del club.

En aquesta edició, que sabem que és excepcional i molts no marxareu fora, esperem que ens envieu les fotos des d'on volgueu: des de la platja, la piscina o des de la terrassa. I si marxeu fora... poseu la samarreta a la maleta!

Entre totes les fotos que ens feu arribar, que en pot ser més d'una, sortejarem dos sopars per a dues persones, un al The Bervis Bar i l'altre al restaurant El Cau. Les fotos ens les podeu enviar directament a través de les xarxes socials del club o a través del correu hlesfranqueses@gmail.com.

En aquest apartat podreu anar veient les fotos que ens aneu enviant i també les de les edicions anteriors.

CONCURS ESTIU DE LES FRANQUESES 2020

Aquí anireu veient les fotos del concurs de l'estiu que ens aneu enviant!

FOTOS CONCURS ESTIU 2019

A continuació podeu anar veient les fotos que ens arriben. Recordeu que la data límit per enviar-les és el 15 de setembre i en poden enviar tantes com en vulgueu, que totes entraran en el sorteig.

FOTOS CONCURS ESTIU 2018

Aquí teniu les fotos de la darrera edició del concurs de l'estiu de Les Franqueses: