top of page
download.jpg

Granollers Cup'23

Torna la Granollers CUP, el major Torneig Internacional d'Handbol Base del sud d'Europa que es celebra a Granollers (Barcelona).

El club Balonmano Granollers, pioner i referent d'aquest esport a l’Estat, organitza per XXII any consecutiu aquesta magnífica festa de l'handbol que reuneix prop de 5.000 joves esportistes de tot el món a Granollers. El torneig es desenvolupa en l'incomparable marc del Palau d'Esports, escenari dels Jocs Olímpics de 1992. Durant els 4 dies que dura la competició es disputaran més de 1.000 partits en un ambient únic. Vine a la Granollers CUP i gaudeix d'una experiència inoblidable amb el teu equip!

Des de 1944, el BM Granollers s'ha convertit en un referent a nivell continental, no només per la seva llarga i meritòria trajectòria sinó també per ser pioner en molts àmbits. El Club destaca per la tasca de promoció de l'handbol entre els més joves i per la ferma aposta per la formació en valors. Gràcies a aquesta tasca de tants anys, la ciutat de Granollers va ser seu dels Jocs Olímpics de Barcelona'92, així com a subseu del Campionat del Món Absolut Masculí d’handbol que es va celebrar a Espanya el 2013, fets de gran importància per a la història de la Ciutat i pel Club BM. Granollers. L’any 2021 també es celebrarà a la nostra ciutat el Campionat del Món Absolut Femení.

La Granollers Cup ha comptat amb la participació d'equips de més de 47 nacionalitats: Alemanya, Andorra, Argentina, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Bòsnia i Hercegovina, Brasil, Bulgària, Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Croàcia, Xina, Dinamarca, Egipte, Eslovènia, Escòcia, Espanya, Finlàndia, França, Geòrgia, Guatemala, Hongria, Islàndia, Illes Fèroe, Israel, Itàlia, Kenya, Letònia, Lituània, Macedònia, el Marroc, Mèxic, Moldàvia, Nigèria, Noruega, Suècia, República Txeca, Romania, Rússia, Sèrbia, Taiwan, Tunísia, Uruguai, Veneçuela, etc.
A més, molts dels grans jugadors d'handbol que actualment es troben a l'elit d'aquest esport han participat en aquest prestigiós torneig.

Amb la il·lusió intacta des del primer dia, el BM Granollers celebrarà la seva XXII GRANOLLERS CUP, amb el clar objectiu de fomentar l'esportivitat, el respecte i el joc net així com potenciar els valors de l’esport entre joves de diferents procedències i cultures.

L'AEH Les Franqueses és col.laborador i organitzador de la competició en el Complex Esportiu de Les Franqueses del Vallès.

banner_competition.png

AEH LES FRANQUESES

 

HANDBOL DES DEL 1959

bottom of page